Tuinaanleg

De aanleg van een tuin is niet zomaar eventjes gedaan. Nee, het vereist kennis, creativiteit en kunde. SiGreen uit Raalte heeft dat allemaal in huis en maakt van elke tuin een plek om van te houden. Of het nu gaat om een grote of een kleine tuin, wij verzorgen met plezier de realisatie ervan.

Onze tuinen passen perfect bij uw persoonlijke wensen en woonstijl. Van beplanting tot waterpartijen en van tuinhuisjes tot verlichting; u bedenkt het, SiGreen realiseert het!

Renovatie

Uw tuin heeft erg veel achterstallig onderhoud en is verwaarloosd. Onkruid, struiken en planten hebben de tuin volledig in hun greep. Het is een treurige aanblik. U zou het graag anders zien maar er lijkt geen beginnen aan. SiGreen houdt van uitdagingen en brengt dergelijke tuinen met liefde en oog voor detail weer terug in oude glorie. Waar mogelijk met behoud of hergebruik van de aanwezige beplanting. Ook dat is duurzaam!

Vijver

De vijver, een waterpartij die erg tot de verbeelding spreekt en bovendien voor een nog grotere biodiversiteit in de tuin zorgt. Het kan de kroon op uw werk zijn, maar veel hangt af van het ontwerp en de gebruikte materialen. SiGreen integreert de vijver volledig in uw tuin. Alsof deze er van nature hoort.

Bouwwerken

Ook wanneer het weer eens wat minder is, wilt u graag van uw tuin genieten. Heerlijk beschut vanonder de veranda, lekker knus met een authentieke houtkachel erbij. Echt genieten, dus. Onze veranda’s, op maat gemaakt en passend binnen elke tuin en elk budget, geven u dat prettige gevoel. Natuurlijk geldt dat voor al onze bouwwerken, schuttingen, vlonders, etc.. SiGreen gebruikt uitsluitend materiaal van hoge kwaliteit, zodat deze bouwwerken geen afbreuk doen aan uw tuin, maar er juist aan bijdragen!

Ook een belevenis van uw tuin maken? Neem contact op met ons en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

SiGreen: Een tuin om te beleven!